Начало Общество Здраве Овесеният еликсир на живота вдига на крака и най-тежко болния, зарежда ни...

Овесеният еликсир на живота вдига на крака и най-тежко болния, зарежда ни с енергия! (Рецепта)

Овесеният еликсир на живота вдига на крака и най-тежко болния, зарежда ни с енергия! (Рецепта)Познати са ни какви ли не народни илачи, които имат за цел да лекуват всички болести. Да си признаем – не е открито такова чудо като универсално лекарство.

Все пак, обаче, има продукти, които с вековете са доказали силата си и способността си да вдигат имунитета, като по този начин помагат на тялото да се пребори със заболяването. Днес, скъпи приятели ви предлагаме рецепта именно на едно такова народно средство – овесен еликсир на живота.

Овесът отдавна е известен със своето пречистващо тялото (и най-вече черния дроб) действие – точно това е в основата на въпросния еликсир.

Пълното пречистване на организма помага на човек по-бързо да се изправи на крака при тежко заболяване, както и да се възстанови в пъти по-бързо от обичайното.

1. Може да приготвите овеса под формата на чай:

1 супена лъжица овес в 2 чаши вода се вари в продължение на около час на слаб огън, под капак.

След това отварата се пие в рамките на деня.

2. Ето и една от най-добрите рецепти за лечение с овес:

Една чаша овесени зърна се заливат с пет чаши вода и се вари до извиране на половината течност – до гъстотата на течно желе.

Прецежда се и в отварата се изсипва равно количество прясно мляко (около две чаши), след което отново се вари. В така получената течност, когато вече не е гореща, се добавят 4 супени лъжици мед (на вкус).

Получената приятна напитка се консумира на две или три дози през деня топла или охладена.

Източник: Skandalni

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР