Начало Общество За жената Балсам за перфектна кожа с аспирин – всяка жена трябва да си...

Балсам за перфектна кожа с аспирин – всяка жена трябва да си го прави

Балсам за перфектна кожа с аспирин - всяка жена трябва да си го правиЧудните свойства на този аспиринов крем ще ви изненадат приятно!

Жените обикновено проявяват специална грижа по отношение на лицето си. Използват овлажняващи кремове, които на свой ред регенерират увредената кожа и намаляват появата на бръчки, но много от нас знаят, че по-голямата част от тези продукти са вредни за здравето ни.

Много по-подходящо е да се използват естествени лекарства, тъй като те не причиняват странични ефекти и са много по-евтини. Този път ще говорим за аспиринов крем, който ще премахне несъвършенствата по лицето.

Аспиринът е с много особен състав, тъй като, освен факта, че той е най-популярният аналгетик в света, той също така бързо прониква в порите и се бори с причините за появата на бръчките, петната и черните точки. След като използвате тази рецепта, ще забележите промяна след първата употреба.

Аспиринов крем за отстраняване на бръчки:

5 таблетки аспирин
4 супени лъжици мед
1 супена лъжица натурално кисело мляко

Лекарството е изключително просто за приготвяне, само трябва да стриете 5 таблетки аспирин на прах, след това да добавите останалите съставки и да ги разбъркате добре. Ще получите пастообразна маса и ще разберете, че лекарството е готово.

За употреба, трябва да измиете лицето си с топла вода, така че порите да се отварят и кожата да абсорбира всички хранителни вещества. След това можете да приложите крема върху лицето си, като акцентирате върху местата, където имате повече бръчки, пъпки и петна. Оставете го за няколко минути, поне докато изсъхне, след което изплакнете сместа със студена вода.

Това лечение трябва да се спазва стриктно в продължение на 3 седмици всяка нощ преди лягане.

От друга страна, много е възможно след всяко лечение кожата да е малко чувствителна, защото това лекарство се бори със свободните радикали, които причиняват бръчки и петна. Препоръчваме ви да увеличите употребата на овлажняващи кремове, за предпочитане са най-естествените, които можете да намерите, както и да използвате слънцезащитен крем според вашите предпочитания.

Предимства на аспириновия крем с кисело мляко и мед

Киселото мляко има много добри лечебни свойства за кожата, тъй като съдържа фибри и калций. Относно меда и аспирина – всяка от тези съставки има лечебни свойства, които регулират, оздравяват и ликвидират почти всяка кожна болест. С едно приложение на маската кожата ви ще стане по-ярка и по-здрава.

От друга страна, можете да приложите този инструмент не само върху лицето. Можете да го приложите и при проблеми в други части на тялото си.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР