Начало Общество За жената Струва стотинки в аптеката, а след 2 седмици тялото ви изчиства всичко...

Струва стотинки в аптеката, а след 2 седмици тялото ви изчиства всичко ненужно! Килограмите се стопяват, като…

Струва стотинки в аптеката, а след 2 седмици тялото ви изчиства всичко ненужно! Килограмите се стопяват, като...Диетолозите съветват: След като сте пробвали какви ли не диети, от които няма видима полза ще стигнете до извода, че една балансирана диета и физическа активност са възможно – най-ефективният начин да се поддържа нормално тегло. Но дори и с този режим тялото се нуждае от верен приятел под формата на „метла“ за почистване на организма с цел стимулиране редуцирането на тегло, пише lekuvai.bg.

Днес ще ви предложим точно това и сме щастливи да споделим знанията си. Става въпрос за царевичната свила – полезен и достъпен природен продукт, който може да бъде намерен във всяка аптека.

Доказано е, че царевичната свила активира потока на жлъчката, намалява вискозитета и притежава силно диуретично действие, затова тя обикновено се използва при холецистит, камъни в жлъчката, камъни в бъбреците, кисти, песъчинки, за лечение на хепатит. Благодарение на свойствата й да засилва метаболитните процеси, по-специално тези на въглехидратите, царевичната коса може да се прилага успешно за намаляване на килограмите !

Струва стотинки в аптеката, а след 2 седмици тялото ви изчиства всичко ненужно! Килограмите се стопяват, като...

Добавка за отслабване

Косата на царевицата съдържа пантотенова киселина , която е от ключово значение за ефективно отслабване. Този продукт намалява апетита и нормализира нивото на кръвната захар, както и намалява глада за сладкиши. Тинктура от царевична свила насърчава разграждането на мастните клетки и отделянето на продуктите от разпада в урината.

СЪСТАВКИ:

1 ч.л. нарязана сушена царевична свила 1 чаша пречистена вода

ПРИГОТВЯНЕ:

Поставете свилата в една голяма чаша. Залейте с вряла вода и покрийте. Нека седи в продължение на 15 минути. Прецедете инфузията и я съхранявайте в хладилник.

Пийте една трета чаша за отслабване 20 минути преди хранене . Допустимият период на лечение е 10-14 дни, след което се нуждаете от прекъсване за една седмица, а след това повторете процеса.

Струва стотинки в аптеката, а след 2 седмици тялото ви изчиства всичко ненужно! Килограмите се стопяват, като...

Както всяко лекарство и царевичната свила има своите противопоказания: да не се приема от бременни и кърмещи жени, както и диабетици, и хора, страдащи от разширени вени и тромбофлебит.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР