Начало Общество За жената Тези неща задържат отрицателната енергия в дома ви! Изхвърлете ги, за да...

Тези неща задържат отрицателната енергия в дома ви! Изхвърлете ги, за да дойдат успеха и парите

Тези неща задържат отрицателната енергия в дома ви! Изхвърлете ги, за да дойдат успеха и парите В гардеробът ни се крие само една част от ключа на визията ни. Дрехите ни правят по-уверени, помагат ни да постигнем целите си, а новата рокля може да огрее и най-мрачния ден на жените. Но има неща в гардероба, които могат да повлияят негативно на настроението и благосъстоянието ни. За целта, отървете се от тях и изгонете негативната енергия още днес!

Днес ще ви кажем от какви неща да се отървете и да се предпазите от негативната енергия в дома си, съветва За Жената.

Отрицателна енергия

Чужди дрехи

Не е тайна, че дрехите буквално поглъщат енергията на собственика си – настроението, мислите, емоциите, преживяванията. Ако вероятно не знаете кой е носел дрехите преди вас, не трябва да ги купувате и да ги носите

Така че незначителните проблеми, досадните недоразумения, а след това и големият лош късмет и болест, ви връхлитат като че ли случайно, по-добре е да се отървете от нещата, чиято съдба е неизвестна. По този начин ще се спасите от ефектите на негативната енергия и унищожаването на собственото ви биополе.

Обувките, които не са по ваш размер

китайците, убедени, че здравето и благополучието започва с краката! Можете да спестите младост, дълголетие и да се презаредите с положителна енергия, ако ходите цял живот с обувки, които ви пасват идеално. И не само размерът, височинната, и дори цвета. Преди да закупите първия наличен чифт обувки в модерен бутик, помислете пак затова

Неща на починал

Не е вероятно някой да помисли да носи дрехите на починал, но все пак. Експертите препоръчват да не носите дрехи и аксесоари на починалия, а да се отървете от тях възможно най-скоро! Такива дрехи няма да доставят радост на човека, който реши да й даде втори шанс.

Напротив, те ще привлекат кавги, неуспехи на работното място, здравословни проблеми и други проблеми. Ако говорим за семейни бижута, след като получиш такъв предмет като наследство, трябва да го почистиш от отрицателните енргии с помощта на светена вода и да прочетете молитва.

Неща, които са свързани с негативни спомени

Лошите спомени, според психолозите, могат да оставят негативен отпечатък не само на сърцето, но и на дрехите ви. Носещи дрехи, в които сте преживели негативни емоции и неприятни ситуации, ще ви връщате отново и отново в събитието, измъчващо душата ви. Ако не искате непрекъснато да си спомняте за неуспехите от миналото, да гледате роклята или любимия си шал, отървете се от тях. Казвайки сбогом на миналото, изгорете всички мостове!

Монохромни дрехи

Ако в гардероба ви преобладават черни, сиви и бели цветове, трябва спешно да добавите ярки цветове! В психологията и алтернативната медицина има концепция за цветотерапия – всеки цвят има специфична функция и е предназначен да помогне на човек на определени етапи от живота, да повлияе на настроението и да промени биополето му.

Не ставайте невидими! Днес разредете гардероба си с „живи“ нюанси, така че животът ви да се изпълни с напълно нови цветове.

Тези неща задържат отрицателната енергия в дома ви! Изхвърлете ги, за да дойдат успеха и парите

Изборът на дрехи е решаваща стъпка не само за модата, но и за тези, които искат да привлекат положителна енергия, благополучие и късмет в живота си. Енергията на нещата, които носите, има силно влияние! Изберете тъкани, които ви подхождат по елемент, цветове, които повдигат настроението ви, и силуети, които ви карат да се чувствате уверени и удобни . Не се страхувайте да се промените, да излизате от време на време от ежедневния си стил и да дадете на света своята красота и ярки цветове!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР