Начало Общество Здраве Ползите от замразения лимон са много: Мощен имуностимулатор, замества химиотерапията, помага при...

Ползите от замразения лимон са много: Мощен имуностимулатор, замества химиотерапията, помага при диабет, тумори и за отслабване

Ползите от замразения лимон са много: Мощен имуностимулатор, замества химиотерапията, помага при диабет, тумори и за отслабванеСкъпи приятели, ето как да подобрите имунитета си с помощта на лимон:

Всички знаем, че цитрусовите плодове и особено лимоните са изключително полезни. Лимонът съдържа витамин С, който има антиоксидантен ефект. Подсилва имунитета, бори се срещу свободните радикали и убива раковите клетки. Според експертите, трябва да консумирате лимон често в днешните дни, дори всекидневно.

За сутрешната лимонада е писано много: вместо да я подсладите със захар, сложете малко мед, ще забележите, че е много вкусна и здравословна, защото тази напитка предпазва и помага за предотвратяване на много заболявания.

Според някои източници замразеният лимон е по-мощен от химиотерапията, когато става дума за борба с рака. Според проучване, проведено в Станфордския университет, е доказано, че лимонът и особено кората му е изключително здравословна.

Изследването установи, че съставките, съдържащи се в лимона, могат да унищожат раковите клетки на 12 вида рак, включително най-смъртоносните – рак на простатата, на дебелото черво, на белите дробове.

Ето за какво помага лимонът:

  • Укрепва имунитета
  • Унищожава лошите бактерии
  • Убива раковите клетки
  • Почиства тялото от токсините

Може да замразите лимона и да го размразите, когато е необходимо. Можете да го комбинирате с джинджифил, мед, но също така да го използвате като лекарство с чесън. По този начин ще укрепите тялото си и ще се защитите дори от най-опасната болест на 21-ви век и това е ракът.

Как се използва?

Първо го измийте хубаво (може да го оставите във вода със сода или оцет да престои за известно време), след това сложете го в торбичка за замразяване, след това във фризера. Когато се замрази напълно, настържете го на ренде. Така приготвеният лимон добавете в каквото и да е ястие, може и върху сладолед, салата, супа, сок и др.

Лимоновата кора съдържа 10 пъти повече витамини, отколкото вътрешната част на лимона и сока заедно.

Освен това лимоновата кора има силен антибактериален и антимикробен ефект, което означава, че успешно се бори с бактериите и гъбичните инфекции.

Лимоновата кора регулира кръвното налягане, има антидепресантен ефект и подобрява настроението.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР