Начало Общество Здраве Тази храна прави чудеса за: Щитовидната жлеза, защита от вируси и при...

Тази храна прави чудеса за: Щитовидната жлеза, защита от вируси и при болки в ставите. Ползите й се потвърдиха. (Рецепта)

Тази храна прави чудеса за: Щитовидната жлеза, защита от вируси и при болки в ставите. Ползите й се потвърдиха. (Рецепта)Щитовидната жлеза – всички знаем колко важна е тя.

Небезизвестният руски лекар от град Санкт Петербург в Русия – Игор Князкин откри перфектната храна-лек за нея. Единствената съставка от която се нуждае тя, това е червеният лук.

Щитовидната жлеза и ползите за нея от компрес с кромид лук

Многобройните ползи от лука са добре известни, убива бактериите и микробите, почиства кожата .

Той е изключително богат на витамин С, фолати, калий, манган, фибри, витамин В6 (фолиева киселина).

Съдържа противовъзпалителни, противохолестеролни, противоракови и антиоксидантни съставки като кверцетин. Освен това е изключително полезен при проблеми с щитовидната жлеза.

Представяме на вашето внимание супер ефективното домашно средство, което значително ще подобри функцията на щитовидната жлеза.

Трябва да направите следното:

Обелете една средно голяма глава червен кромид лук.

Преди лягане разрежете червения лук на две половини. Използвайте тези половинки за масаж на шията с леки кръгови движения, особено в областта на щитовидната жлеза.

Направете компрес.

Оставете лука да действа през нощта, така че не си мийте шията преди лягане.

Луковият сок стимулира работата на щитовидната жлеза.

Вижте още една бонус рецепта с кромид лук при болка в ставите:

Лечителката Джуна също е оставила рецепти с кромид лук за лечение на разнородни оплаквания. Може би най-популярната е за болки в ставите и шипове. Съставките й са 3 части боров катран и по 1 част нишандър и кромид лък. Ако използвате опаковка от 100 мл боров катран, към него следва да се добавят 30 г нишандър на прах и 30 мл прясно изцеден сок от лук. Съставките се смесват и с тях се правят компреси върху болните стави.

Препоръчително е преди да се използва лековитата смес, третираните зони от тялото да се намажат със свинска мас, за да не изгори кожата от приложението на катрана.

Необходимо е поне 2 или 3 пъти да се налагат болезнените стави, докато се усети пълно облекчение.

Bukvarche.com

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР