Начало Туризъм На море Български турист: Приморско е раят на морето. 5 причини защо ВИДЕО

Български турист: Приморско е раят на морето. 5 причини защо ВИДЕО

Български турист: Приморско е раят на морето. 5 причини защо ВИДЕОТук водата е кристално чиста, има място за всеки на плажа, ресторанти за всеки вкус, уникална гледка и звездни вечери

Приморско е едно от най-хубавите кътчета по Южното Черноморие, не пропускайте да го посетите. Това пише летовникът Димитър Недев, съобщава Флагман бг.

Приморско е една от общините, в които няма нито един регистриран случай на коронавирус.

Във времето тя се е доказала като истинската Перла на българското Черноморие, където Странджа и Черно море Ви посрещат с цялата си тайнственост и гостоприемство.

„Продължавам обиколката си по Южното Черноморие и буквално съм пленен, очарован, смаян от Приморско.

Тук всеки може да намери по нещо за себе си – има място за средностатистическия турист и такова за баровците, като и двете вече са претъпкани с туристи.

Български турист: Приморско е раят на морето. 5 причини защо ВИДЕОВ Приморско можете да намерите луксозен ресторант, но и нормално заведение с изключително ниски цени.

Български турист: Приморско е раят на морето. 5 причини защо ВИДЕО

Тук водата е кристално чиста, тук пясъкът е като златен прах, а заливът разкрива уникална гледка.

Посетете Приморско. Чадърите и шезлонгите на единия плаж са безплатни, а на другия – там мирише на лукс и е пълно със звездни туристи, сред които актьори, стилисти, моделки, дизайнери и много известни личности, които предпочитат уединението“, споделя Димитър.

Той обещава да продължи да обикаля по Черноморието и да ни изпраща интригуващи снимки и видеа, очаквайте съвсем скоро коя ще бъде следващата му дестинация.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР