Начало Туризъм На море Къде предлагат нощувки за по 10 лева на нашето море през септември?

Къде предлагат нощувки за по 10 лева на нашето море през септември?

Къде предлагат нощувки за по 10 лева на нашето море през септември?На море през септември – защо не? Има ли някъде по летните ни курорти евтини нощувки за по 10 лева през септември? Това се питат много българи с ограничени възможности, които искат да почиват по-изгодно на морето ни през последните топли дни.

Доста хора задават и този въпрос във всевъзможните групи за почивки в България в социалните мрежи. И търпят подигравки:

„Извинявайте,но тази сума е обидна…И няма да покрие дори прането, почистването и тока на собственика… Освен това,има и доста хора, които имат възможност, но просто извиват пръсти… Няма да се научим точно на обратното – да ни се подиграват за труда, а ние да не разбираме..По принцип говоря…“

„А не искате ли по 1.50“

„Има, да – под небето на плажа – хотел „Звездоброй“

„Има да, просто се разровете и потърсете. Ние наехме студио за 4- ма за 40 лв на ден за началото на септември , за юли и август цената е 55 лв.

Виждала съм обяви за стаи по 20-30 лв за стая. Отделно на всяка автогара стоят възрастни хора и предлагат стаи със сигурност не искат повече от 20-30 лв за стая“, гласят само част от коментарите на отговарящите на подобен тип въпрос.

Изключително нищожен е шансът да се намери вече нощувка за по 10 лева на човек. Особено в хотел или в къща за гости. Преди няколко години можеше да е възможно, но вече не.

За хората с ниски възможности може би в този случай къмпингът е вариант, ако разбира се, сте почитатели на пaлaтките. Има и много бунгала на все още поносими цени. Намират се и доста възрастни хора, които предлагат евтини нощувки. Както се казва – търсене му е майката, информира plovdiv24.bg.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР