Начало Туризъм На море Шофьори споделиха по-бърз маршрут до морето! Оставете GPS-а!

Шофьори споделиха по-бърз маршрут до морето! Оставете GPS-а!

Шофьори споделиха по-бърз маршрут до морето! Оставете GPS-а! Откриха начин как по-бързо да се стигне до морето въпреки продължаващите ремонтни дейности по магистрала „Тракия“, информира Plovdiv24.bg.
Ето какво написа потребител във Фейсбук, а дали е прав – преценете сами:

„Пак да напомня на всички… Не разбирам, защо толкова малко използват този обход, но той се минава за точно 40 минути – толкова, колкото да изминете 5 километра от Стара Загора до Ракитница.

Пътят Димитровград – Стара Загора не е затворен. Има ремонт на главния път в Димитровград, но се заобикаля през кв. „Изток“ – има жълти указателни табели, за които трябва да следите. Навигацията (както и Waze) бърка и препраща през село Брод, но я игнорирайте и си минавайте спокойно от там“.

Част от коментарите под публикацията:

– Пътя го минахме за 45 минути, от слизането от „Тракия“ до качването обратно. Вярно се обикаля, но поне не се виси в задръстване

– Постоянно ползвам този обход и табелите са си съвсем на място… не знам защо се бъркате

– Прави ми впечатление, че все по-масово никой не обръща внимание на указателни табели, а масово се разчита на „актуалната“ информация на GPS-а. Хора, и без мобилна техника може! Че е и по-лесно даже! Грамотни сте, четете!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР