Начало Успели българи Талантливите деца на България Чудесна новина! Филмът „Памет за Гергана“, посветен на Извора на Белоногата...

Чудесна новина! Филмът „Памет за Гергана“, посветен на Извора на Белоногата спечели комисията с … (ВИДЕО)

Браво деца! Браво, българчета!
От комисията по оценяване на филмите, участвали в Международния конкурс за детско и младежко медийно изкуство „Арлекин“ 2018, съобщиха новината, че филмът на Клуб „Млад журналист“ при НЧ „Дружба 1870“ Харманли – „Памет за Гергана“, е обрал овациите и е направил много голямо впечатление на комисията със силата на посланията си.

Филмът „Памет за Гергана“, посветен на Извора на Белоногата, бе представен на фестивалните дни във Варна 9-12 юни, в категорията „Българите, кои сме ние“ и бе един от малкото, допуснати до представяне. За съжаление недоброто качество на звука е попречило децата да стигнат до голямата награда /филмът е правен с подръчни средства, но с много любов/, но е достатъчно, че „Памет за Гергана“ вълнува и вече за нея знаят по целия свят!
Браво, Мерием Юмер, Боголюба Георгиева, Виктория Господинова! Златни момичета!
Ето го и филма!

Добрата новина публикува на фейсбук профила си Светлана Николова, която е инициатор на проекта за цялостно реновиране и възстановяване на паметника посветен на Извора на Белоногата.

 

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР