Начало Успели българи Талантливите деца на България ГОРДОСТ! 3-годишният Никола напълни душата на милиони в Мрежата! Вижте само какво...

ГОРДОСТ! 3-годишният Никола напълни душата на милиони в Мрежата! Вижте само какво направи пред самото…(ВИДЕО)

ГОРДОСТ! 3-годишният Никола напълни душата на милиони в Мрежата! Вижте само какво направи пред самото...(ВИДЕО)Едно българско юначе, което марширува като истински гвардеец, стана сензация в социалните мрежи.

Във видеото гордия Никола показва умения и прави показно по строева подготовка навръх националния празник на 3 март. Маршировката е демонстрирана пред събралите се граждани и пред очите на почетния гвардейски караул пред сградата на президентството.

Какви искате да станете като пораснете? Сигурно имате не една и две идеи и желания! Толкова много интересни и вълнуващи професии от които можете да избирате. Светът е пред вас и можете да постигнете всичко, стига да го искате! Едно обаче е сигурно – 3-годишният Никола вече знае какъв иска да стане – гвардеец. При това не само иска, той вече е почти готов да застане до големите батковци и да прави същото каквото и те!

Момчето е на 3 години и сам проявил интерес към войниците. Баща му Велизар разказа, че малчуганът често се спирал да гледа смяната на караула на „Дондуков“ 2. Младият гвардеец сам се научил да набива крак след много наблюдения и клипчета в Ютюб.

След много тренировки Никола се решил и показал уменията си на площада пред минаващите хора, които били едновременно изненадани и радостни от движенията на малкия юнак с голямо сърце.

От коментарите под клипа, който беше публикуван във Фейсбук групата Военни Книги и Фотографии, става ясно как е въздействал малкият родолюбец на хората.

„Щастливи и горди родители! Дано има повече такива родители..“, „Малкият войник! България е жива!“ и „Браво, юначе!“, гласят част от тях.

Видео 2: Bulgaria ON AIR

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР