Начало Общество Здраве Извадиха им ризите: От къде идва ваксината на Пфайзер и кои хора...

Извадиха им ризите: От къде идва ваксината на Пфайзер и кои хора стоят зад нея? /Официални факти/

Скъпи приятели, ето малко интересни факти за Pfizer, с чиято ваксина скоро ще наводни пазара. Към всяка точка има линк от сайтове като Wikipedia и търговския регистър на САЩ, където информацията може да бъде проверена.

1. Компанията Пфайзер е на 57-мо място в света по приходи според Fortune, като в момента 30% от aциите ѝ се търгуват на фонодовата борса с цена 37.23$ (към 29.11.20). Активите й са на стойност 164 милиарда долара. [https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer](https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer).
70% от собствеността ѝ е разпределна между 3 офшорни компании, регистрирани в Дауаеар и Сейшелските острови. [https://www.directincorporation.com/](https://www.directincorporation.com/)
– Фарма Медисин Груп Интернешънъл -12%
– Хермес Натурал Сорсес – 9%
– Интерконект Ексчейндж – 51%

2. Собственоста на 3-те горепосочени фирми не може да се проследи, тъй като са офшорни, но интересното е, че Интерконект Ексчейндж освен собственик на 51% от Пфайзер, са и можоритарен собственик на Амстердам Интернет Ексчейндж – [https://www.nl-ix.net/](https://www.nl-ix.net/) Амстердам Интернет Ексчейндж е фирмата, която през 2014-та година инсталира 4G-инфраструктурата в цяла Холандия, Белгия и част от Франция…- [https://www.ams-ix.net/ams](https://www.ams-ix.net/ams)

3. И сега интересното: Управител на Амстердам Интернет Ексчейндж е Евиан Блейк, съпруг на Кристин Гейтс-Блейк-сестра на Бил Гейтс – [https://www.celebfamily.com/technology/bill-gates.html](https://www.celebfamily.com/technology/bill-gates.html)
4. Управител на Pfizer е Алберт Бурла- 59 годишен Грък – [https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer](https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizer)

5. Алберт Бурла, освен управител на Pfizer е и член на борда на Директорите на Биотехнолоджи Иновейшън Организейшън (BIO) [https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Bourla](https://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Bourla) Изпълнителен директор на BIO до 2012та година е Мишел МакМъри – Хийф – сегашният президент на фондацията на Бил Гейтс – “Бил и Мелинда Гейтс Фондейшън“ [https://en.wikipedia.org/wiki/Michelle_McMurry-Heath](https://en.wikipedia.org/wiki/Michelle_McMurry-Heath)

6. Син на Алберт Бурла (Управител на Pfizer) е Джейми Бурла – 28 годишен, сгоден за Дженифър Катрин Гейтс 24 годишната дъщеря на Бил Гейтс.
Глaвният изпълнитeлeн диpeĸтop нa Рfіzеr Aлбepт Бypлa e пpoдaл 62% oт aĸциитe cи в cъщия дeн, в ĸoйтo ĸoмпaниятa cъoбщи, чe вaĸcинaтa cpeщy ĸopoнaвиpyca имa 90% eфeĸтивнocт. Той продължава да притежава 81 812 акции.

Автор : К. Милка

Нищо не е случайно на този свят, но тази пародия ни напомня на нашата БГ реалност. Офшорки, бордове, шуробажданащина, всичките оплетени като свински черва…
А що се отнася за връзката между коронавируса, Бил Гейтс и ваксините, всеки сам да си прави изводите.

КОПИРАХ ТОЗИ ТЕКСТ И СНИМКАТА!
БЪЛГАРИ, ЧЕТЕТЕ И СИ ПАЗЕТЕ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА!

„Pfizer нямат ваксина – това е генно инженерство!“
„Какво всъщност е „Ваксината“ на Pfizer? Първо нека наречем всичко с истинските им имена: това не е ваксина и не е нищо повече от нечестно и подвеждащо наименование, ако не и лъжовно.

Нормалната ваксина е: „Препарат от отслабен или убит патоген, като бактерия или вирус, или на част от структурата на патогена, която при прилагане на индивида стимулира производството на антитела или клетъчния имунитет срещу патогена, но не е в състояние да причини тежки инфекция.“

Това, което Pfizer ще прилепи върху мускулната тъкан на милиарди хора, е кратък генетичен код съдаден в лаборатория, който ще се свърже с ДНК – РНК механизмите на клетките, ефективно свързани с мускулната клетка и произвеждащи протеинова структура на covid19. В този случай това е сложният свързващ механизъм, който позволява на вируса да се прикрепи към АСЕ2 (ангиотензин-конвертиращия ензим 2) – порталът на повърхността на човешките клетки), така наречения S-шип. Телата ни реагират на това, като произвеждат антитела, които да атакуват „чуждите“ протеини, произвеждани от нашите собствени клетки.

Това е непроверена, нетествана нова биотехнология. Тя няма предистория и няма как да разберем какви ще са средните, камо ли дългосрочните ефекти. Това се нарича евгеника на нормален език. Преди да очертая някои от възможните последици от това, смятам, че е важно да знаете, че това не е ваксина – това е генно инженерство! Това е най-големият масов експеримент в човешкото генно инженерство, който някога е провеждан.

Резултатите от които ще бъдат оценени само от оцелелите. Историята ще бъде съдия. Първо, всеки активен вирусен генетичен материал в организма предизвиква системна промяна (в цялото тяло) в нашата ДНК. Това е начинът, по който работи еволюцията. Всеки въведен вирусен генетичен материал ще бъде подложен на процес по същия механизъм. Тази кРНК ще взаимодейства със собствената ДНК на тялото на системно ниво и ще доведе до промени. Естеството на тези промени е неизвестно.

На второ място, мускулните клетки, произвеждащи вируса, ще бъдат идентифицирани от тялото като „заразени“ и ще бъдат атакувани, причинявайки автоимунен отговор. Не е известно какви ще са пораженията, дали изкуствената кРНК ще бъде копирана в други клетки и дали автоимунният отговор ще се разпространи в други органи, особено в нервната система, която свързва мускулите.

На трето място, потокът от S-шиповидните протеини (свързващият механизъм на вируса covid19) ще се прикрепи към ACE2 порталите в клетките на тялото. Не е известно как това ще повлияе на тяхната роля в автоимунната система на организма и също така неизвестно дали телата ни ще идентифицират такива клетки като „заразени“ и ще ги атакуват.

Накрая е напълно неизвестно колко дълго инжектирания генетичен материал ще остане активен или неактивен. Резултатът може да бъде свръхстимулация на имунния отговор на организма, причиняващ огромни поражение: алергии, автоимунни заболявания, психични проблеми, податливост към инфекции и заболявания – особено грипни заболявания. Накрая този тип генно инженерство ще бъде по-мощно при малките деца, които все още развиват имунната си система.

На Pfizer не може да се вярва, честно казано, те имат ужасен опит в безопасността и прозрачността и вече са произвели 1,3 милиарда дози от това лекарство, готови за употреба. Това е огромна инвестиция и такава, която едва ли ще загубят заради няколко „опасения за безопасността“. Тъй като не е необходимо да публикуват своите „опити, методи или резултати“, може да се гарантира, че погребват всякакви „вредни резултати“ или опасни странични ефекти.

Целите никога не оправдават средствата, Pfizer не прави изключение от това и нищо добро не може да се получи от този генно-инженерен експеримент. Това, че Световни здравни консултативни органи го знаят, че правителствата знаят това, че СЗО го знае, прави всичко това престъпление срещу човечеството! Изборът ни трябва да е свободен и информиран! Ваксината на Модерна е на същия принцип.“

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР