Начало Успели българи Талантливите деца на България ЗА ПРИМЕР! Родолюбиви ученици от гр. Петрич с още един впечатляващ филм...

ЗА ПРИМЕР! Родолюбиви ученици от гр. Петрич с още един впечатляващ филм – „Аз съм Лъвский“, с който спечелиха първо място в … (ВИДЕО) Ексклузивно за Opoznaybulgaria.com!

ЗА ПРИМЕР! Родолюбиви ученици от гр. Петрич с още един впечатляващ филм - "Аз съм Лъвский", с който спечелиха първо място в ... (ВИДЕО) Ексклузивно за Opoznaybulgaria.com!Прекрасни новини от Профилирана гимназия „Пейо Яворов“, гр. Петрич. Ученически филм на ПГ „Пейо Яворов“, гр. Петрич е класиран на първо място в Националния исторически конкурс „180 години от рождението на Васил Левски – 180 години безсмъртие“.

Те не са професионалисти, но са ученици за пример, избрали да отделят от времето си за този проект, избрали да творят и печелят сърца – български сърца!  Те са едни истински момичета и момчета за пример! Това са НОВИТЕ БЪЛГАРИ…или поне силно ни се иска повече от връстниците им да са като тях – носещи България в сърцето си, отдадени на своето образование и култура, отдадени на българските традиции. Избрали да почитат нашата история, а не да са идолопоклонници на чужди нрави и люде!

Нашият екип благодари на прекрасната учителка Здравка Трайкова и изпращаме поздрави на всички участници в тези изяви!
Ученическият филм „Аз съм Лъвский“ получи първа награда в Националния исторически конкурс „180 години от рождението на Васил Левски -180 години безсмъртие“, който се организира от МОН, РУО – Варна и Първа езикова гимназия -Варна.

ЗА ПРИМЕР! Родолюбиви ученици от гр. Петрич с още един впечатляващ филм - "Аз съм Лъвский", с който спечелиха първо място в ... (ВИДЕО) Ексклузивно за Opoznaybulgaria.com!Проявата се осъществява с подкрепата на Общонароден български комитет „Васил Левски“, Фондация „Българска памет“ и Регионален исторически музей – Варна.
Талантливите ученици пребориха всички участници от страната в раздела за драматизация и рецитация.
С помощта още на ФА „Гайтан“ и гостоприемството на село Голешово.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР