Начало Забавление УНИКАЛЕН ВИЦ! Пешо и Гошо спират с голфа в Германия и казват:...

УНИКАЛЕН ВИЦ! Пешо и Гошо спират с голфа в Германия и казват: …(Прочети и сподели този готин виц)

УНИКАЛЕН ВИЦ! Пешо и Гошо спират с голфа в Германия и казват: …(Прочети и сподели този готин виц)Пешо и Гошо спират с голфа в Германия на бензиностанция. Дежурният служител ги пита:                                                                                                                         – Дизел или бензин, господа?                                                                                    Пешо отговорил:
–  Само вода, моля! Напълнете резервоара на макимум!

Бензинджията останал без думи, но изпълнил желанието на клиентите си.
Гошо изважда малко шишенце, взима една капсула и я пуска в резервоара.                  Качват се, палят и отпрашват по аутобана.
На другия ден нашенците пак спрели на същата бензиностанция и отново на смяна бил същият служител. Случката се повторила 1 към 1. Бензинджията гледа и не вярва на очите си.

На третия към тях се приближава господин с костюм и се представя:
– Здравейте, аз съм хер Хайнц и съм собственик на тази и на още хиляди бензиностанции в Германия. До мен достигна информация за вашите иновативни капсули, затова имам честта и удоволствието да ви предложа 1 000 000 евро за тези уникални капсули!

Пешо се замислил и казал:
– 3 милиона и има сделка!
Хер Хайнц отива до офиса си, изважда два големи сака и ги подава на българите, които от своя страна му дават шишенцето с капсули. Стискат си ръцете и се разделят с усмивка.

Качили се в колата и Гошо пита Пешо:
– А бе Пешо, как ще се върнем сега?
– Както сме карали досега – на газ!

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР