Начало Общество Българин насмете Европейския парламент с писмото си. Ще настръхнете!

Българин насмете Европейския парламент с писмото си. Ще настръхнете!

Българин написа писмо, адресирано до Европейския парламент в ЕС.
Ето думите, които наш сънародник отправи към Европейския парламент:
Моят народ е оцелял след близо 700 години робство, няма вие да ни учите на морал!
С декларацията си до Европейския парламент родолюбецът настоява Европа да черпи опит от нас, а не страната ни от ЕС. Ето пълния текст:

„Моят народ не желае да ратифицира Истанбулската конвенция, без значение от превода, който ще направите. Правителството на България не може да бъде считано за представител на народа ми, защото то е назначено от вас. България е най-старата държава в Европа, а българите са най-силният народ в Европа и българските традиции и ценности са доказали своята полза и устойчивост във времето, като са причината народът ми да оцелее след близо 700 години робство. Никой от вашите народи не е преживял подобен жесток опит за унищожение, след което да е оцелял, следователно моят народ е най-опитният в цяла Европа по отношение на ценности.

Европейският съюз, европейските депутати и европейските държави не могат да бъдат пример за никакви ценности по отношение на морал, чест, семейство, толерантност или устойчивост. Вие трябва да се допитване до Българския народ, за да черпите опит. Като наследник на най-великия народ в Европа заявявам, това в което съм възпитан и научен от предците ми, че семейството е основна единица, която съхранява един народ, а мъжът и жената са единствените изграждащи части на семейството. Всякакви абсурдни вариации на мъжа и жената, породени от вашите нелепи и пагубни ценности и фалшива толерантност са против най-съкровените и дълбоки заложби, дадени ни от Бог и природата и трябва да бъдат лекувани, защото са болести на ума.

Българските мъже са възхвалявали и давали живота си за опазването на своите жени, сестри и деца стотици години и в България нямаме вашите проблеми. Единичните случаи, които може да съществуват, са породени от вашето влияние върху моя народ.

Народите, които смятат, че имат нужда от Истанбулската конвенция, нека я приемат, но българският народ преди стотици години е събрал и съхранил всички необходими ценности по отношение на жените и няма нужда да взимаме пример от начинаещи народи, които все още не са открили себе си!”

Поздрави,
Деян Николов
София, България

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР