Начало Общество Здраве Само едно листо от тази билка може да ви спаси живота за...

Само едно листо от тази билка може да ви спаси живота за една минута, но малцина знаят как да я използват!

Само едно листо от тази билка може да ви спаси живота за една минута, но малцина знаят как да я използват! Това красиво на пръв поглед цвете, всъщност е чудна билка, която вирее във всеки двор, градинка и се среща под път и над път. Тя има силата да лекува дори рак и левкемия! Ще се изумите колко ползи има за здравето! Коренът на глухарчето действа по-добре от химиотерапията, защото тя убива всички клетки, а глухарчето само раковите клетки.

В университета Уиндзор в Канада е проведено начално проучване в Отдела по химия и биохимия, а резултатите дават нова надежда за болните от рак. Открито е, че коренът от глухарче ефективно унищожава клетките с рак без никакви вредни странични последствия върху другите клетки в организма. Чаят от глухарче действа на засегнатите от рак клетки, така че те се разграждат в продължение на 48 часа, а за това време нито една нова здрава клетка в организма не се разболява, установило изследването.

Смята се, че продължителното лечение с корен на глухарче може да унищожи раковите клетки при болните пациенти и заради тези изумителни резултати, екипът от експерти е получил извънредни субсидии, за да продължи с изследванията на тази билка.

Джон ди Карло, 72 годишен пациент, който и сам се убедил в лековитостта на глухарчето, е преди това преминал през тригодишни интензивни и агресивни лечения с химиотерапия. Накрая лекарите се отказали от лечение и го пуснали у дома с цел да прекара последните си дни с близките.
След като лекарите не намерили ефективно решение в борбата срещу коварната болест с лекарства, те го посъветвали да пие чай от корен на глухарче като последен опит за спасение. След 4 месеца, този човек си възстановил здравето напълно.

Ето как да приготвите чай от глухарче за лечение:

За чай се използват се всички части на глухарчето, които могат да са пресни или сушени. Взимат се 2 ч. л. листа и корени от глухарче и се варят в 300 мл. вода за 10 мин. Пие се по 2-3 чаши дневно.

ПУБЛИКУВАЙ ОТГОВОР